• 21 Nisan 2014 13:44

"Diyabeti Biz Yönetelim" Toplantısı Gerçekleşti

Giren Belediyesi işbirliği ile Derneğimizin gerçekleştirdiği Diyabeti Biz Yönetelim toplantısı 18 Nisan Cuma günü Girne Belediyesi Kültür Konferans salonunda gerçekleşti.

Belediye başkanı Sn. Sümer Aygın’ın da katıldığı toplantıda Diyabet Eğitim Hemşiresi Uzman Hemşire Aynur Baykal “Diyabette Eğitimin Önemi” konulu bir sunum yaptı. Daha sonra Dernek koordinatörümüz Caner Arca “Diyabeti Biz Yönetelim” konusunda bir sunum yaptı.
    Toplantı öncesi kan şeker düzeylerinin de ölçüldüğü etkinlik 18:30 da başladı ve 20:15 de sona erdi.