• 23 Kasım 2014 08:40

Akıncı Derneğimizi Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken adaylardan Mustafa Akıncı ve ekibi derneğimizi ziyaret ettiler.
    20 Kasım 2014 Perşembe günü Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan Mustafa Akıncı, Derneğimize bir ziyaret gerçekleştirdi. Akıncı, neden aday olduğu, ne yapmak istediği ve seçimlere yönelik görüşlerini anlattığı toplantıda sorulan sorulara da cevap verdi ve politik durum hakkında görüşlerini açıkladı.

AKINCI DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ
    Dernek başkanımız Mustafa Oymacı, Akıncı’dan eğer seçilirse diyabetin önlenmesine yönelik dernek çalışmalarına ve devletin diyabet politikası oluşturulmasında katkılarını istedi.