• 28 Kasım 2017 11:57

Diyabet Derneği Rengimiz Mavi Dayanışma Yemeği

Diyabet Derneği “Rengimiz Mavi Dayanışma Yemeği” gerçekleşti

Diyabet Derneği “Rengimiz Mavi Dayanışma Yemeği” gerçekleşti

24 Kasım Cuma akşamı Hidden Garden’da gerçekleşen yemeğe 172 kişi katılarak Diyabet Derneği ne dayanışmalarını gösterdiler. Kolan British Hospital, Lefke Avrupa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fenerbahçe Derneği ve Girne Ada Lions Derneği birer masa ile destek oldular.

Katılanlar rengimiz mavi temasına uyarak giyim ve/veya takılarında maviyi kullandılar.
    Açılış konuşmasında dernek başkanı Caner Arca, kısaca diyabete ve gösterilen dayanışmanın önemine dikkat çekerek katılımcılara gönüllü çalışmalara katkı koymaları çağrısında bulundu.

Sanatçımız Ruzen Atakan’ın derneğimize bağışladığı yağlıboya tablosu ile yardımsever firma sahiplerinin bağışladıkları hediyelerin çekilişi yapıldı.

Saat 19:30 da başlayan yemek çekilişin ardından saat 23:00 gibi sona erdi.