• 8 Aralık 2014 07:59

Dayanışma Balomuzu Gerçekleştirdik

Her yıl 14 Kasım Dünya Diyabet günü etkinlikler programı sonrası gerçekleştirdiğimiz derneğimizle DAYANIŞMA BALOSU bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Merit Otel - Lefkoşa’da gerçekleştirdik.

DAYANIŞMA BALOMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK
    Cumhurbaşkanımızın eşleri Sayın Meral Eroğlu hanımefendi ve Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Gülle’nin onurlandırdığı balomuz 280 kişilik davetli ile gerçekleşti. Gecede açılış konuşması yapan dernek başkanı Mustafa Oymacı, derneğimiz çalışmalarına yardım ve destekleri için Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanına teşekkür etti.
    Daha sonra cumhurbaşkanı adına eşleri Meral Eroğlu hanımefendi konuşmasında derneğimizin çalışmalarından övgü ile söz etti.
    Ses sanatçısı İpek Amber'in programında okuduğu güzel şarkılarla eğlenceli saatler geçiren konuklarımız dans ederek gönüllerince eğlendiler.