" /> 11 Mart 2016 Cuma günü dernek binamızda gerçekleştirilen, "Etiket Okuma, Bütçeli Mutfak ve Sağlıklı Pişirme Yöntemleri" isimli etkinlikte konuyu Dyt. Emine Uluçay sundu.
" />
    • 16 Mart 2016 09:59

Kıbrıs'ta Barışın ve Sağlığın Desteklenmesi projesi çalışmaları devam ediyor

Diyabet Derneği ile Peace Players – Kıbrıs’ın ortak yürüttüğü ve Avrupa Birliğinin "Sivil Toplum Harekette" V. Hibe programı altında finanse edilen "Kıbrıs'ta Barışın ve Sağlığın Desteklenmesi" projesinin 2016 Sağlıklı Beslenme Seminerlerinin üçüncüsü gerçekleşti.

Kıbrıs'ta Barışın ve Sağlığın Desteklenmesi projesi çalışmaları devam ediyor
    Sunumda; alışveriş sırasında gıda ürünleri satın alırken nelere dikkat etmemiz gerektiği, yemek israfı olmaması ve mutfak bütçemizi dengeleyebilmek için pratik bilgiler ve klasik pişirme yöntemlerine sağlıklı alternatif pişirme yöntemlerinden bahsedildi.
    Katılımcıların ilgisi ve katkılarıyla oldukça interaktif geçen etkinliğimiz; Lapta, İskele ve Yeniboğaziçi’nde de tekrarlanarak bölge insanlarına ulaşılacaktır.