• 9 Haziran 2014 16:59

"Rengimiz Mavi" Derneğimizi Ziyaret Etti

Genç gönüllülerden oluşan Rengimiz Mavi grubunun K.T.Diyabet Derneği yararına 12 Haziran Perşembe günü “ Eğlencenin Tadına Var” sloganı ile düzenleyecekleri şenlik ile ilgili kulüp temsilcisi Gizem Oymacı derneğimizi ziyaret ederek, etkinlik ve program hakkında bilgi verdi.

Genç dernek üyeleri 12 Haziran Perşembe günü saat 15:30’da Dereboyu Caddesinde yürüyüşlerinin ardından şenliğin yapılacağı Coşkuner Beer Garden’a geçecekler.

“Çeşitli müzik, eğlence ve oyunların yer alacağı program yanında, ikramlarımız da olacak” diyen Oymacı, gençler ile beraber tüm halkımızı ve basını heyecanlarını ve neşelerini paylaşmak üzere etkinliklerine davet etti.

Rengimiz Mavi grubu , sponsorları Koop-Süt, Arkadaş Pastanesi,
    Ev-Su, Kişi Ltd., Lefkonuklu Ticaret, Team Kılıçlı Av Pazarı, Ev Yapımı Lezzetler ve Önder AVM’ye teşekkür ettiler.

K.T.Diyabet Derneği olarak sivil topluma gönüllü yardımda bulunanlar adına Rengimiz Mavi’ye ve eğlenceye katılacak herkese teşekkür eder.

Etkinlik Programı:

Tarih: 12 Haziran 2014 Perşembe

Yer : Dereboyu Caddesi , Yürüyüş Etkinliği (Pronto Cafe önü)

Saat : 15:30

Eğlence ve Konserler