• 4 Kasım 2013 11:45

Diyabet Derneği Hisarköy Toplantısı Gerçekleşti

İki saat süren toplantıda toplantıya katılanlarla dernek çalışmaları konuşuldu, yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılması planlanan işlerle ilgili bilgiler verildi.

Kıbrıs Türk Diyabet Derneği 1 Kasım 2013 Cuma günü Hisarköy’de gerçekleştirdiği toplantıda üyeleri ile buluştu. Saat 17:30 da başlayan toplantıya katılanlarla, Olağanüstü Kurultayda onaylanan tüzük ve neden tüzüğün değiştiği konularında bilgiler verildi. Sorulan sorular yanıtlandı.

Daha sonra 14 kasım Dünya Diyabet Günü kutlamaları kapsamında programlanan etkinlikler anlatılıp üyelerin katılmaları teşvik edildi.

Diyabetle mücadelede yürüyüşün ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekilen toplantıda, bundan sonra Çatalköy’de Diyabet derneği olarak neler yapılabileceği konuşuldu.