• 16 Kasım 2014 09:27

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gülle Derneğimizi Ziyaret Etti

14 Kasım 2014 Cuma günü Diyabet Merkezindeki çalışmaları gözden geçirmek ve çalışmalar hakkında bilgi almak için Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Diyabet Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gülle, Merkeze yaptığı ziyaret sonrasında Kıbrıs Türk Diyabet Derneğini de ziyaret etti.

SAĞLIK BAKANI Dr. AHMET GÜLLE DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ
    Dernek Başkanı Mustafa Oymacı, Genel Sekreter Taner Morris ve Dernek Koordinatörü Caner Arca tarafından karşılanan Bakan Gülle, dernek yetkilileri ile konuşmasında diyabetle ilgili yaptıkları ve yapacakları işlerle ilgili çok olumlu mesajlar verdi.
    Dernek başkanı Mustafa Oymacı; yapılan çalışmalardan mutlu olduklarını ve atılacak her güzel adımı destekleyip bakanın yanında olacaklarını belirterek teşekkür etti.