• 4 Mayıs 2014 20:02

Diyabet Derneği'nden Bir Sosyal Aktivite

Diyabet Derneği 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü Yeşilırmak köyüne gezi düzenledi. Üç bölgeden; Güzelyurt, Lefkoşa ve Mağusa bölgelerinden birer otobüsle geziye katılanlar, hoş saatler geçirdiler.

Diyabet Derneği 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü Yeşilırmak’a gezi düzenledi. Üç bölgeden; Güzelyurt, Lefkoşa ve Mağusa bölgelerinden birer otobüsle geziye katılanlar, hoş saatler geçirdiler.
    Sosyal yakınlaşmayı geliştirmek, diyabetlilerin ve yakınlarının güzel ve keyifli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla organize edilen geziye 167 kişi katıldı.
    Mağusa’dan kalkan otobüsle gelenler Lefkoşa’dan katılanlarla birlikte Güzelyurt’a gittiler. Orda Güzelyurt’tan katılanlarla buluşuldu. İlk durak Soli harabeleri oldu. Daha sonra Yedidalga’da deniz kenarında Lefke Belediyesine ait plajda sabah kahvelerini içtiler.
    Öğle yemeği Erson Hocanın çiftliğinde yendi. Arzu edenler daha önce toplanan organik meyvelerden satın aldı, arzu edenler bahçede çilek, kayısı topladı. Restoranda müzik eşliğinde eğlenip dans edenler yanında, seyrederek müziğe eşlik edenler de yerlerinde gezinin tadını çıkardılar.
    Ayrılık saati geldiğinde birlikte fotoğraflar çekildi.