• 29 Kasım 2019 19:30

DAYANIŞMA YEMEĞİ

Derneğimizin 25. yılı Dayanışma Yemeğin'de güzel ve duygusal anlar yaşandı.

Derneğimizin 25. yılında düzenlediğimiz Dayanışma Yemeği Hidden Garden'da kalabalık bir katılımla gerçekleşti.
    Açılış konuşmasında; "Diyabetliler ile diyabetli yakınlarının yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla kurulan derneğimizin bu amacı, Kuzey Kıbrıs'ta diyabetin yayılma hızı nedeniyle artık tüm topluma yöneliktir ve yaşam tarzı değişikliğinin tüm topluma mal edilmesi gerekir. Çalışmalarımızı bu yönde de geliştiriyoruz" vurgusunu yaptı.
    Dayanışma yemeğimizde konuğumuz Prof. Dr. Rüveyde Bundak'a, uzun yıllardır Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde gönüllü olarak Tip 1 diyabetlilere ayda bir gün bakması nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi.
    Büyük bir dayanışma örneği göstererek yemeğimize katılan ve güzel şarkıları ile konuklarımızın çok hoş saatler geçirmelerine vesile olan ses sanatçımız Bahar Gökhan, gecemizin sürprizi oldu.
    Çekilişin de yapıldığı gecede kazananlara güzel hediyeler dağıtıldı.