• 18 Mayıs 2015 08:03

“SAĞLIĞA BİR ADIM AT” sloganı ile planlanan 1. BAHAR YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİ

Hava güneşli ama çok sıcak değil. Berrak bir gökyüzü, çam ağaçları, sandal ağaçları ve güzel bir güzergah. Manzara her an güzel ve çekici.
    Başlarımızda derneğin şapkaları gruplar halinde yürüyoruz. Herkesin gözlerinde gülümseme ve dudaklarında benzer sözcükler; “Çok güzel”.

Tarih 17 Mayıs 2015 Pazar. Arabalarla yürüyüşün başlayacağı noktaya vardık.
    Kimisi cep telefonları, kimisi fotoğraf makineleri ile güzellikleri ölümsüzleştirme aceleciliğinde.
    Bir buçuk saatte 6 kilometrelik parkuru katılımcıların hepsi tamamladı. Toplu fotoğraflar çekildi.
    Ambulans hizmeti verdikleri ve aramızda oldukları için Kolan British Hospital Başhekimi Op. Dr. Harun Gülmez ve takım arkadaşlarına, Girne Amerikan Üniversitesi, Yakın Doğu üniversitesi ve Gönyeli Belediyesi’ne araba katkıları, Cemer Su, Ank Ltd. Şirketi, Ekin Adademir Ltd. şirketi, Koop Süt, Matgin, Lefkoşa Belediyesi ve Kıbrıs Vakıflar İdaresi’ne yaptıkları sponsorluklar için çok teşekkür ederiz.