• 1 Ekim 2014 08:01

Nergisli’de “Diyabet Ve Ben” Toplantısı Yoğun Bir İlgi İle İzlendi

Nergisli'de 30 Eylül 2014 Salı günü Diyabet Derneği tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılım çok iyi idi.

Köy muhtarı ve nergisli kadınlar Derneği’nin katkıları ile gerçekleştirilen, "Diyabet ve Ben" konusunun işlendiği toplantı, Nergisli Kadınlar Derneği salonunda yapıldı.
    Diyabeti kontrol etmesi gerekenin diyabetlinin kendisi olduğunun altının çizildiği toplantıda doktorun, diyetisyenin ve diğer sağlık ekibinin bu kontrolde diyabetliye yardım ettikleri, bilgi verdikleri anlatılarak asıl işi yapacak olanın diyabetlinin kendisi olduğunun üzerinde duruldu. Yaşam tarzı değişikliğinin ve yeni bilgilerin takip edilerek yaşamlarında uygulamaya konmasının önemi vurgulandı.