" /> " /> " />
    • 3 Mart 2015 17:16

DERNEĞİMİZ TEŞEKKÜR BELGESİ ALDI

SİVİL TOPLUM İŞ BAŞINDA

Geçtiğimiz hafta 24.02.2015 Salı günü Kıbrıs Türk Diyabet Derneği, 8 aydır Peace Players Int. Cyprus ile ortak olarak başarıyla sürdürdüğü "Kıbrıs'ta Barışın ve Sağlığın Desteklenmesi" projesi ile ilgili teşekkür belgesi aldı.

AB'nin düzenlemiş olduğu Sivil Toplum İş Başında haftasının açılışı Home For Cooperation – Ledra Palace’da gerçekleştirildi.

AB'nin düzenlemiş olduğu bu etkinlikte proje koordinatörümüz Melis Eroğlu; projemizi tanıtmış, bu güne dek yapılmış ve bundan sonra üç yıl süresince yapılacak aktivitelerden, hedeflerimizden, beklenen sonuçlardan bahsetmiştir.
    Projemizin sivil toplumla nasıl iş birliği yapabileceğini ve sivil toplumun bize nasıl destek verebileceğini anlatan koordinatörümüz yeni açılacak olan AB 5. Hibe programından yararlanmaları için diğer sivil toplum örgütlerini teşvik etmiştir..

Derneğimiz böyle bir projede yer almanın mutluluğunu yaşamaktadır.