• 26 Haziran 2016 09:04

“DİYABETLE KALİTELİ YAŞAM YAZ KAMPI” gerçekleştirildi..

“DİYABETLE KALİTELİ YAŞAM YAZ KAMPI”  gerçekleştirildi..

Derneğimizin her yıl düzenlediği Diyabetle Kaliteli Yaşam Yaz Kampı bu yıl Salamis Bay Conti Resort Hotel'de gerçekleştirildi. Sosyal etkinlikler, aktiviteler, eğitimlerle geçen süre içinde kan şekeri kontrolleri de yapıldı. 3 aylık kan şeker kontrollerinin de yapıldığı kampımızda katılımcıların %78'inin HbA1c değerleri 6.5 değerinin altında, %9.4'ünün ise 6.5-7 aralığında ve ancak %12.5 unun değerleri 7'nin üzerinde çıktı.
    katılımcılara kampa katılmalarından dolayı katılım belgeleri de verildi. ayrıca kan şekeri ölçüm değerleri normal sınırlar içinde olanlara da küçük hediyeler verildi.