• 18 Ocak 2016 14:12

K.T.Diyabet Derneği 14. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Thalassaemia salonunda 16 Ocak 2016 Cumartesi günü gerçekleşen 14. Olağanüstü Genel Kurul, büyük bir olgunluk içinde gerçekleşti.
    Yönetim Kurulu
    Caner Arca (Başkan), Dr. Tomris Mahirel (Genel Sekreter), Mustafa Bilgehan (Örgütlenme Sekreterliği), Mevhibe Çıraklı (Mali sekreter), Ali Yıldırım (Eğitim Sekreteri), Yıldan Oymacı ( Sosyal Faaliyetler Sekreteri), Hasan Arşehit (Basın Yayın Sekreteri) ve Mustafa Türk ile Handan Bilgehan Mert (Faal Üye) oluşturuldu.
    Derviş Ergin Aksaygın, Gülsün Rüstem ve Burcu Nesimoğlu yedek üye oldular.

Denetim Kurulu yaptığı toplantıda Hasan Unvan ve Disiplin Kurulunda ise Oğuz Özen başkan oldular.

K.T.Diyabet Derneği 14. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

Başkan Mustafa Oymacının açılış konuşmasının ardından Divan heyeti oluşturuldu.
    Divan başkanlığını Sözal Gürçınar’ın yaptığı Genel Kurul’da gündem sırasına göre önce Denetleme Kurulu raporu, kurul başkanı Hasan Unvan tarafından okundu. Daha sonra mali rapor ve faaliyet raporları okunup Genel Kurulun görüşlerine sunuldu ve oy birliği ile kabul edildiler.
    Kurul üyeliklerinin seçiminin de gerçekleştirildiği Genel Kuruldan hemen sonra seçilen yeni kurulların üyeleri ilk toplantılarını yaptılar ve tüzük gereği görev bölümünü de gerçekleştirdiler.
    Buna göre;
    Yönetim Kurulu
    Derviş Ergin Aksaygın, Gülsün Rüstem ve Burcu Nesimoğlu yedek üye oldular.