• 28 Mayıs 2014 08:34

Gönendere’de Diyabeti Anlattık, Derneğimiz Hakkında Bilgi Verdik

Saat 17:30 da kan şekerlerine bakılan katılımcılar Gönendere köy kahvesinde toplandılar. Kan şekeri kontrollerinin ardından diyabetle ilgili bilgiler verildi ve diyabetin bizim tarafımızdan yönetilmesinin önemi örneklerle anlatıldı. Katılımcılar, gerek diyabet olmadan gerekse diyabet olduktan sonra diyabeti nasıl yönetecekleri konusunda teşvik edildiler.
    Derneğimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgiler verildi. Diyabetli kartı taşımanın önemi anlatıldı. Derneğimizin üyelerimize dağıttığı diyabetli kartlarının 2 önemli amacı; can kurtaran kart olması ve anlaşmalı bazı işyerleri (hastaneler, medikaller, ayakkabı satıcıları, restoran ve emar, doppler çekimi yapan yerler gibi) ile anlaşmalar gereği indirim uygulamaları anlatıldı. Kişilerin derneğimize üye olmaları teşvik edildi.
    Saat 18:00 de başlayan sunum 19:00 da sona erdi.