• 7 Kasım 2013 07:32

Derneğimize Yardım İçin Etkinlik Düzenlendi

Creditwest Bankası sponsorluğunda 29 Ekim 2013 tarihinde Girne Writers’ Group tarafından organize edilen “An Evening of Radio Nostalgia” isimli etkinlikte Kıbrıs Türk Diyabet Derneği yararına bağış toplandı.
    Toplanan 1000 TL’lik bağış 6 kasım 2013 Çarşamba günü dernek binasında yapılan toplantıda dernek yetkililerine teslim edildi.
    Creditwest Bankası Çatalköy Şübesi müdürü Sayın Figen Kaymak yanında etkinliği düzenleyen Grahame Ash ile eşi Francine Ash de hazır bulundular.
    Törende konuşan Dernek Başkanı Caner Arca; “Derneğimize destek olan kişiler ile Creditwest Bankası yetkililerine Diyabet Derneği adına teşekkür ederiz. Bu çabalar bizlere güç ve çalışma azmi veriyor” dedi.