• 1 Mart 2016 08:26

DERNEĞİMİZDEN BİR SOSYAL ETKİNLİK DAHA

pics/pics_etkinlik/ETKN_42208/e281bdf747aad45e1af5d840ff7c1265.jpg

Kıbrıs Türk Diyabet Derneği Güzelyurt sorumlusu Handan Bilgehan Mert ve Üyemiz Seher Aydın’ın çalışmaları ile “Swan of Soli” restoranda kadınlar arasında bir yemek düzenlendi. Yönetim kurulu üyemiz ve Sosyal İşler Sekreterimiz Yıldan Oymacı’nın da katılarak destek olduğu yemek, kalabalık bir katılımla ve coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

DERNEĞİMİZDEN BİR SOSYAL ETKİNLİK DAHA
    Bölge temsilcimiz Handan Bilgehan Mert, hoş geldiniz konuşması yaptı ve katkı koyan herkese teşekkür etti. Çeşitli şekillerde yapılan sabunlar çekiliş için dağıtıldı ve yemek sonuna doğru çekiliş gerçekleştirildi. Daha sonra müzik eşliğinde eğlenceye devam edildi.
    Destek olan herkese bizler de teşekkür ederiz.