• 22 Haziran 2015 08:36

GÜZELYURT DİYABET ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİ

pics/pics_etkinlik/ETKN_36869/5131234f16e5f837e59e6482ca6efe55.jpg

Diyabet Atölyesi’nin ikincisini Güzelyurt’ta gerçekleştirdik. Diyabet Derneği’nin Diyetisyenler Birliği işbirliğinde programlanan ve uygulanan bir günlük eğitim programı Güzelyurt Belediye Otelinde gerçekleşti.

GÜZELYURT DİYABET ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİ
    20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte; Caner Arca, Dr. Dyt. Seray Kabaran, Uz. Dyt. Hidayet Ağören, Yrd. Doç. Dr. Meltem Uçar, Dyt. Bilgin Karaosman ve Dyt. Emine Uluçay yaptıkları sunumlarda, diyabetlilere pratik yaşamlarında uygulayabilecekleri bilgiler verdiler. Diyabetin kontrol edilmesinde nelere dikkat edilmesi gerektiği konularına dikkat çektiler.
    Etkinlik sonunda Diyabet Derneği tarafından sunum yapanlara teşekkür belgeleri, katılımcılara da “Katılım Sertifikaları” verildi. Toplu fotoğraf çekilmesi ile son bulan etkinlikle ilgili sorulara katılımcılar memnuniyet bildirdiler.