• 23 Kasım 2013 08:53

Dayanışma Balosu Gerşekleşti

pics/pics_etkinlik/ETKN_1103/2bd9b1767fac5c8f07d7371792437fea.jpg

Diyabet Derneği’nin geleneksel hale gelen ve her yıl Kasım ayı içerisinde düzenlenen “ Dayanışma Balosu” büyük bir katılımla gerçekleşti.

Bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Merit Park Hotel – Karaoğlanoğlu’nda 22 Kasım 2013 Cuma akşamı gerçekleştirilen baloda sık görüşemeyen dostlar da hasret giderdiler.
    Açılış konuşmasında dernek başkanı Caner Arca, yardımları için KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu’nun eşi Sayın Meral Eroğlu’na, balonun gerçekleşmesi için emek veren herkese ve baloya katılarak yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür etti.
    230 kadar kişinin katıldığı baloda Türk Sanat Müziği ses sanatçımız Bahar Gökhan ekibi ile sahne aldı. Arca, güzel sesi ile katılanlara hoş saatler yaşatan Bahar Gökhan ve saz arkadaşlarına da teşekkür etti.