• 15 Şubat 2019 11:36

2019 yılı DİYABETLE KALİTELİ YAŞAM YAZ KAMPI

23-28 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek Diyabetle Kaliteli Yaşam Yaz Kapımıza kayıtlarımız başladı.

Diyabetle Kaliteli Yaşam Yaz Kampı
    Ultra her şey dahil
    Bu yıl, 23-28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak “Diyabetle Kaliteli Yaşam Yaz Kampı” nda değişik bir diyabet eğitimi programı uygulanacak. Yetişkin diyabetliler ve diyabetli ailelerine yönelik eğitim programına paralel olarak ayrı bir salonda Tip 1 diyabetli çocuk ve gençlere yönelik eğitim programı da hayata geçecek.
    Her iki eğitim programına katılanlara da katıldıkları konular açısında “eğitime katılım sertifikası” verilecek.
    Eğitimlerimiz kampa (5 gece 6 gün) gelerek veya günübirlik de katılabilirsiniz.
    Kampa katılacak (5 gece 6 gün) olanlar için ultra her şey dahil fiyatlar şöyle.
    1. Tek kişilik oda 2750 TL
    2. Çift kişilik oda kişi başı 1900 TL
    3. Üç kişilik odada kişi başı 1750 TL olacak.
    4. 0-12 yaş arasında birinci çocuk bedava, ikinci çocuk %50 öder.
    Derneğimiz için (27.06.2019) Perşembe günü “KIBRIS GECESİ” yapılacaktır.
    Derneğin sağladığı diğer imkanlar
    o Üç aylık kan şekeri testi
    o Kan şekeri ölçümleri
    o Göz dibi taraması
    Günübirlik katılmak isteyenler için fiyatlar şöyle. Ultra her şey dahil (yatak hariç diğer tüm imkanlardan faydalanma şekliyle)
    1. Yetişkin için 210 TL,
    2. 0-3 yaş çocuklar bedava , 4-12 yaş çocuklar %50 öder (105 TL)
    Eğitime katılacaklara katılım sertifikası verilecek.
    Günübirlik katılmak isteyenler de derneğimize kayıt yaptırırlarsa katılacakları gün sayısına göre (günlük 210 TL) ödeyip günübirlik otelin tüm imkanlarından ve eğitim programlarından yararlanabilecekler.
    Dileyenler tüm eğitim programlarına da katılabilirler. Derneğimize kayıt yaptırmayıp ben orada öderim diyenler otele günübirlik 250 TL, eğitimlere katılmak için de her gün için 30 TL ödeyecekler.