• 6 Mayıs 2016 12:27

AÇILIŞ RESEPSİYONU

pics/pics_duyuru/DYR_33843/ac6f30a6a80e82473393ec03772d728c.jpg

DERNEĞİMİZİN ONUR VE GURUR GÜNÜ
    Dernek üyelerimizin katkı ve büyük desteği ile Lefkoşa Bölge Ofisimizi aldık ve donanımını tamamladık.
    20 Mayıs Cuma günü saat 17:00 de Cumhurbaşkanımız Mustafa Ajkıncı'nın da hazır bulunacağı açılış törenine herkes davetlidir.
    Adres: Diyabet Derneği, Şht. Tahir osman Sok, STARK Apt. No:5, Ortaköy Lefkoşa (Hastane çemberi Mamülcüoğlu arkası).

DERNEĞİMİZİN ONUR VE GURUR GÜNÜ
    Yardımcı olan tüm üyelerimizi, dostlarımızı, etkinliklerimize destek olan sponsorlerimizi, derneğimize maddi manevi destek olan herkesi Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncının açılığını yapacağı resepsiyonumuza davet ediyoruz. 20 Mayıs Cuma günü saat 17:00 de açılışımıza herkes davetlidir.