• 5 Kasım 2013 08:08

Mağusa'da Örgütlenme Toplantısı

4 Kasım 2013 Pazartesi akşamı Mağusa’da yapılan örgütlenme toplantısı katılımlı geçti.

Diyabet Derneği üye ve diyabete ilgi duyanlarla gerçekleştirdiği örgütlenme toplantısı 17:30 – 19:30 saatleri arasında Çamlık’taki Emekliler Cemiyeti salonunda gerçekleşti.
    Dernek tüzüğünde yapılan değişiklikler, eski tüzükte olan eksiklikler de örneklerle açıklanarak anlatıldı. Tüzüğün görüşüldüğü Olağanüstü Genel Kurul’da yaşananlar, Genel Kurul’u tüzük dışına çıkarma gayretlerine Genel Kurula katılan üyelerin verdiği tepki konuşuldu. Bundan sonra atılacak adımların neler olabileceği görüşüldü ve bu konuyla ilgili fikirler alındı.
    Örgütlenme çalışmalarının daha da ileri götürülmesinde eğitim çalışmalarının öneminin anlatıldığı toplantıda önümüzdeki günlerde “Diyabet Okulu” programının Mağusa bölgesinde hayata geçirilmesi de konuşuldu.
    14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle bir aylık sürede gerçekleştirmeye çalıştığımız etkinlikler anlatıldı ve toplantıya katılanların yapılacak bu etkinliklere katılmaları teşvik edildi.