• 7 Ekim 2015 12:53

KAN ŞEKERİNE BAKTIK

Lefkoşa Arasta'da ortak etkinlik düzenledik.

Lefkoşa Arasta'da ortak etkinlik düzenledik.
    Kıbrıs Türk Diyabet Derneği ile Girne Özgürada ve Lefkoşa Sarayönü Lions Kulüpleri Lefkoşa'da Arasta girişinde şeker ölçümü etkinliği düzenlediler. 07.10.2015 tarihinde düzenlenen etkinlik sabah saat 10:15 de başladı ve 13:00 de sona erdi. İsteyenlerin kan şekerleri ölçüldü ve derneğimizi tanıtıcı broşür dağıtıldı. Bu arada gün ile ilgili olarak hazırlanan ve kan şekerinin ölçülmesinin öneminin de vurgulandığı, diyabetle ilgili bilgilerin de yer aldığı ortak hazırlanmış bülten de dağıtıldı.