• 2 Aralık 2014 15:07

İstanbul Toplantısında Derneğimizi Temsil Ettik

International Diabetes Federation Europe (IDF Europe) “Uluslar Arası Diyabet Federasyonu Avrupa”nın İstanbul toplantısındaydık.

İSTANBUL TOPLANTISINDA DERNEĞİMİZİ TEMSİL ETTİK
    Derneğimizi temsilen toplantıya katılan dernek başkanı Mustafa Oymacı ve dernek koordinatörü Caner Arca, IDF ve diğer dernekler ile ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yaptılar ve diyabetin kontrolüne yönelik yapılan yeni çalışmalar hakkında bilgilendirildiler.
    29-30 Kasım tarihlerinde gerçekleşen toplantıda IDF Europe’un yıllık Genel Kurulu gerçekleştirildi. Dernek temsilcileri Together We Are Stronger (Birlikte daha güçlüyüz) sloganıyla her yıl gerçekleştirilen toplantılara katıldılar.
    İstanbul’da gerçekleşen IDF toplantısına Türkiye Diyabet Vakfı ev sahipliği yaptı.