• 27 Nisan 2016 11:38

ZİYARETÇİLERİMİZ VARDI

Levent Koleji derneğimizi ziyaret etti.

Levent Koleji öğrencileri 22 Nisan 2016 Cuma günü derneğimiz yararına düzenledikleri Lisan Festivali’nden sonra öğretmenleri ve 15 kişilik öğrenci grubuyla 27.04.2016 Çarşamba günü derneğimizi ziyarete geldiler.

ZİYARETÇİLERİMİZ VARDI

Levent Koleji derneğimizi ziyaret etti.

Birbirinden güzel soruları ile derneğimiz ve çalışmalarımız, diyabet ve diyabetten korunma hakkında bilgiler aldılar.

Derneğimizden başkanımız Caner Arca, genel sekreterimiz Dr. Tomris Mahirel ve yönetim kurulundan Derviş Ergin Aksaygın’ın hazır bulunduğu toplantıda Lisan Festivali’nde topladıkları yardım paralarını derneğimiz başkanına takdim ettiler.

Levent Koleji idaresi, öğretmen ve öğrencilerine bu hassas ve anlamlı düşünceleri ve emekleri için teşekkür ederiz.