• 10 Kasım 2016 10:32

POLATPAŞA LİSESİNDE DİYABETE DİKKAT ÇEKTİK

Dünya Diyabet Günü nedeniyle Mağusa Mesarya Lions Kulübü ile ortak etkinlik düzenledik. Akdağan Polatpaşa Lisesinde diyabete dikkat çektik.

Dünya Diyabet Günü etkinliklerimizin bir parçası olarak 09.11.2016 tarihinde Akdoğan'da Polatpaşa Lisesinde öğrencilerle buluştuk. Önce öğretmen ve gençlerin kan şekerlerine bakıldı daha sonra kilo almamak için beslenirken nelere dikkat edilmesi gerektiği üzerinde konuştuk.
    Mağusa Mesarya Lions Kulübü ile ortak olarak düzenlediğimiz etkinlikte gençlerin ilgisi büyüktü. Sorulan sorular bazı önemli sorunlara dikkat çekilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Özellikle enerji içecekleri, kafein kullanılması, diyet içecekler gibi konularda sorular geldi.