• 1 Nisan 2015 12:12

ULUSLAR ARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİNDE DİYABET ANLATILDI

30 Mart 2015 Pazartesi günü Üniversite Kampüsü’nde Çevik Uraz Konferans Merkezi 3. Salonda gerçekleşen konferans, Okul Öncesi Öğretmenlik Bölümü öğrencilerinden bir grubun girişimi ve çalışmaları ile gerçekleşti.
    Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleşen konferansa katılım yüksek oldu.

ULUSLAR ARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİNDE DİYABET ANLATILDI
    29 Nisan 2015 Pazartesi günü Üniversite Kampüsü’nde Çevik Uraz Konferans Merkezi 3. Salonda gerçekleşen konferans, Okul Öncesi Öğretmenlik Bölümü öğrencilerinden bir grubun girişimi ve çalışmaları ile gerçekleşti.
    Kıbrıs Türk Diyabet Derneği Koordinatörü Caner Arca sunumunda; diyabetin ne olduğuna, kontrol edilmez ise neler olabileceğine ve kontrolünün yaşam tarzı değişikliği ile gerçekleşebileceğine vurgu yaptı.
    Sunum sonunda konferansa katılanlar soruları ile öğrenmek istedikleri konuların açılmasını sağladılar.