• 19 Mayıs 2014 09:12

İbret-i Alem Ayakta Alkışlandı

Derneğimiz yararına oynanan oyun çok beğenildi. İki yüze yakın kişinin izlediği oyun, Diyabet Derneği yararına sahnelendi.

17 Mayıs 2014 Cumartesi gecesi Türk Maarif Koleji (TMK) salonunda sergilenen oyun öncesi konuşan Dernek Genel Sekreterimiz Taner Morris, 4. Duvar Kültür ve Düşünce Derneği Başkan ve üyelerine, oyunculara bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
    Oyunun yazarı ve yönetmeni osman Bulun yaptığı konuşmada SOMA’da yaşanan olaylara değindi ve acıları paylaştığını, ancak oynanacak oyunun içeriği açısından topluma mesaj vermeyi amaçladığını söyledi.
    Oyun; aile fertlerinin kendi görev ve doğrularını yaşarken beraber yaşadıklarını gerçek anlamda görüp duymamalarının onları nasıl yalnızlaştırdığı ve sonunda olabilecek kötü olayları anlatıyor.