• 21 Şubat 2015 20:15

KIBRIS TÜRK DİYABET DERNEĞİ 13. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

Büyük bir olgunluk içerisinde gerçekleşen Genel Kurul’da Yönetim Kuruluna belirli sınırlar içinde dernek adına borçlanma olanağı sağlayan tüzük değişikliği de gerçekleşti.

KIBRIS TÜRK DİYABET DERNEĞİ 13. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ
    21 Şubat 2015 Cumartesi günü dernek salonumuzda gerçekleşen Genel Kurulda 2014 yılı faaliyet ve mali rapor görüşüldü, aklandı.
    Dernek başkanı Mustafa Oymacının Genel Kurulu açması sonrası Genel Kurula katılanlar Divan Başkanlığına Oğuz Özen’i, Sekreterliklere de Yıldan Oymacı ve Mine Egemeni getirdiler.
    Divan başkanı tüzüğe göre hazırlanan gündem doğrultusunda konuşmacılara söz verdi.
    Mali raporu Dernek Saymanı Ali Yıldırım tarafından Genel Kurula okundu. Soruların cevaplanması sonrası oylanarak mali rapor aklandı.
    Daha sonra Dernek Genel Sekreteri Taner Morris tarafından Genel Kurula sunuldu. Soruların sorulup cevaplanması sonrası oylanıp aklandı.
    Denetim Kurulunun mali ve faaliyet raporlarını titizlikle denetleyerek hazırladığı rapor Genel Kurula Denetim Kurulu başkanı Hasan Ünvan tarafından sunuldu.
    Genel Kurul, derneğin borçlanmasına olanak verecek tüzük değişikliği yapılması için Divan Başkanlığına Yönetim Kurulu tarafından sunulan tüzük değişiklik önerisini görüştü ve oy birliği ile kabul etti.