• 16 Mayıs 2013 12:44

Örgütlenme Çalışmaları Tam Gaz!

Diyabet derneği bölgelerde örgütlenme çalışmalarına hızla devam ediyor.
    Kıbrıs Türk Diyabet Derneği’nin kurumsallaşma ve kapasite geliştirme çabaları devam ediyor. Bu amaçla başlatılan ve önce Mağusa ve Girne batı bölgesi(Lapta)’da hayata geçirilen üyeler ile kitle toplantısı yapma çalışmaları 15 Mayıs 2013 Çarşamba öğleden sonra yaklaşık 30 üyenin katılımıyla Güzelyurt belediye Otel’i toplantı salonunda gerçekleşti.

Saat 15:30 da toplanmaya başlayan üyelerle gerçekleştirilen toplantıda önce diyabetin önemine vurgu yapan bir sunum yapıldı. Daha sonra örgütlenmenin ne olduğu, örgütün yaşaması için neler yapılması gerektiği gibi konular üyelerle tartışıldı. Üyelerin fikirleri fokus grubu çalışması şekliyle alınıp değerlendirildi.

Toplantı sonunda bölgede çalışmaları yürütecek kişiler seçildi ve diyabetlilerin sorunlar saptandı.

Seçilen komite üyeleri şöyle;
    Handan Bilgehan Mert