• 3 Kasım 2014 07:25

Alevi Kültür Merkezi İle Diyabet Derneği’nin “Diyabet Ve Ben” Konulu Etkinliği Gerçekleşti

Alevi Kültür Merkezi  İle Diyabet Derneği’nin “Diyabet Ve Ben” Konulu Etkinliği Gerçekleşti

ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ İLE DİYABET DERNEĞİ’NİN “DİYABET VE BEN” KONULU ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ
    31 Ekim 2014 Cuma akşamı Gönyeli Belediyesi salonunda gerçekleştirilen etkinliğe 100’den fazla konuk katıldı. Etkinlik öncesi katılımcıların şekerlerine bakıldı ve kayıtları tutuldu. Derneğimizin broşür ve bültenlerinin dağıtıldığı toplantıda Caner Arca “Diyabet ve Ben” konusunda konuştu. Diyabetin kontrolünde esas olanın diyabetlinin kendisinin olduğu, sağlık ekibinden kimsenin diyabetlinin diyabetini kontrol edemeyeceğini sadece onu bilgilendirip yardımcı olduklarını anlattı.
    Sunum sonunda sorulan sorularla detaylandırılan sunum katılımcıların beğenisini kazandı.