• 25 Kasım 2014 16:40

Barışın ve Sağlığın Kıbrıs’ta İlerletilmesi Projesinin Açılış Töreni

Avrupa Birliği’nin Kıbrıslı Türklere yönelik sağlamış olduğu mali yardım ile gerçekleşecek “ Promoting Peace and Wellness in Cyprus” projesinin açılış etkinliği, Lefkoşa’da ara bölgedeki Dayanışma Evi’nde “BARIŞ VE SAĞLIK İÇİN HAREKETE GEÇ” sloganı öne çıkarılarak gerçekleşti.

BARIŞIN VE SAĞLIĞIN KIBRIS’TA İLERLETİLMESİ PROJESİNİN AÇILIŞ TÖRENİ
    24 Kasım 2014 Pazartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte Alessandra Viezzer (Avrupa Birliği Program Destek Ofisi Başkanı), Constantinos Yiorkadjis (Güney Lefkoşa Belediye Başkanı), Mehmet Harmancı (Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı) ve genç liderlerimizde Christiana Miltiadous konuştular.
    Etkinlikte katılımcılara sağlıklı beslenmeye uygun yiyecek ve içecekler sunuldu. Kıbrıs Türk Diyabet Derneği katılımcıların kan şekerlerini ölçtü ve özel bir bisiklet ile bisikleti kullananlar meyve suyu sıkarak herkesle paylaştılar.
    Video görüntüleri ile Kıbrıs Türk Diyabet Derneği ve Peace Players International-Cyprus tanıtıldı.