• 10 Ağustos 2015 08:24

DAYANIŞMA YEMEĞİMİZ NEŞELİ BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ

Böyle sosyal etkinliklerin daha sık yapılmasını beklediklerini belirten konuklar mutlu olduklarını belirttiler.
    Diyabet Derneği yararına Dub’Le Meyhane’de düzenlenen gece oldukça kalabalıktı. Geceye katılanlar ilk saatlerde yemeklerini yerken birbirleri ile sohbet ettiler daha sonra piste çıkıp güzel şarkılar eşliğinde dans ettiler.

DAYANIŞMA YEMEĞİMİZ NEŞELİ BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ
    Derneğimize sponsor olan firmaların verdikleri hediyelerin dağıtıldığı çekilişte derneğimize bağışlar yapıldı.