• 22 Eylül 2018 16:30

Sağlık İçin Yürüyüş Gerçekleştirildi

Diyabet Derneği'nin Alsancak Belediyesi işbirliği ile düzenlediği "Sağlık İçin Yürüyüş" Alsancak Milli Parkı yürüyüş parkurunda gerçekleştirildi.

Kıbrıs Türk Diyabet Derneğinin Alsancak Belediyesi işbirliği ile düzenlediği "Sağlık İçin Yürüyüş" Alsancak Milli Parkı yürüyüş parkurunda gerçekleştirildi. Diyabet Derneğinin 2018 yılında öne çıkardığı "Yeni Bir Yaşam Biçimi" ana temasına uygun olarak Alsancak Belediyesi yardımları ile düzenlediği Sağlık Yürüyüşü 22 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşti. Sivil Alan tarafından 15 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında sürdürülen Açık kapı Festivali kapsamında da olan etkinliğe ilgi yüksekti.
    Lefkoşa'dan otobüs kaldırarak gelen konuklar yanında Alsanck bölgesinde yaşayan diyabetliler ve ilgi duyan kişilerin de katıldığı yürüyüş büyük bir neşe içinde geçti. Belediye Başkanı Sayın Fırat Ataser'in de hazır bulunduğu etkinlikte su ikramı yapıldı. Yürüyüş öncesi kan şekeri kontrolleri yapıldı.