• 10 Şubat 2016 07:47

DİYABET DERNEĞİNDEN BİR ETKİNLİK DAHA

pics/pics_etkinlik/ETKN_7391/fe7a337e13ddc611e0cc082888798bab.jpg

K.T. Diyabet Derneği’nin Diyabete dikkat çekmek ve diyabette ayak bakımının önemini anlatmak için Dikmen Belediyesi işbirliğinde düzenlediği etkinlik gerçekleşti.
    Dikmen Gençlik merkezi’nde saat 18:00 de başlayan toplantı öncesi katılımcıların kan şekerlerine de bakıldı. Kan şeker düzeyleri yüksek olanlara sorular sorularak doktor veya diyetisyene yönlendirildiler.

DİYABET DERNEĞİNDEN BİR ETKİNLİK DAHA
    Ayak bakımının önemi ve diyabetik ayak ile ilgili bilgiler verildi. Güzellik merkezlerinde hatalı ve hijyen olmayan şartlarda ayak bakımı yapmanın özellikle diyabetliler için tehlikelerle dolu olduğunun altı çizilDerek bu konuda ayak bakım uzmanının (podiatrist) kontrol ve tedavisinin gerektiği vurgulandı.