• 15 Ekim 2014 11:50

LEFKOŞA SOHBET TOPLANTIMIZ YAPILDI

pics/pics_etkinlik/ETKN_1901/bdea8355f99b5d6fbf7e7ddb3bd7f828.jpg

14 Ekim 2014 Salı günü dernek binamızda gerçekleştirilen ‘sohbet toplantımız’ da Diyabet ve Beslenme konusunda bilgiler aldık. Diyetisyen Emine Uluçay beslenmede önerilen ölçülerin önemine dikkat çekerek yanlış düşünülüp uygulanmaması için kullanılan ölçüleri göstererek doğru beslenmenin önemine dikkat çekti.
    Diyabetlilerin kahvaltıda, ara öğünde ve ana öğünde yiyebilecekleri 3 tarifin hazırlanıp dağıtıldığı toplantıda sayın Uluçay; “Balığın doğru beslenmede önemlidir ama fazla yağlı olduğu için haftada en fazla 2 kez tüketilmeli” diyerek besinlerin pişirilme şekilleri üzerinde bilgiler verdi.