Davetiyeler derneğimizden tedarik edilebilir. Bağış bedeli 100 lira olarak belirlenmiştir. Katılacak dost yardımseverlerin gelirken davetiyelerini yanlarında getirmeleri gerekecek çünkü her davetiyede bir numara var ve yapılacak çekilişte kazanma şansınız olacaktır.
" /> Geceye katılacak misafirlerimizin mavi renk elbise giymeleri veya mavi renkte aksesuar takmaları eminiz ki çok yakışacaktır.
" />
    • 22 Eylül 2017 10:15

RENGİMİZ MAVİ DAYANIŞMA YEMEĞİ

pics/pics_duyuru/DYR_54888/57ccbe0cb40fd25592c1124342b21682.jpg

Derneğimizin her yıl 14 kasım etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Dayanışma Yemeği, bu yıl 24 kasım 2017 Cuma günü 19:30-23:30 saatleri arasında Lefkoşa Hidden Garden'da "RENGİMİZ MAVİ DAYANIŞMA YEMEĞİ" teması ile düzenleniyor.

Masalar 10 kişiliktir. Grup oluşturmak isteyenlere özel masalar ayrılacaktır.
    Ana yemek et yemeğidir. Et yemeyen kişilerin bunu bizlere bildirmeleri gerekir ki tavuk yemeği siparişi verilsin.
    Davetiye alanların en geç 20 kasım tarihine kadar katılacaklarını ve yemekte neyi tercih ettiklerini derneğimize bildirmeleri gerekir. Gelecek olan sayıya göre sipariş verilecektir. Bu önemlidir. Davetiye alıp gelmeyenlerin yardımı eğer bize bildirilmemişse derneğimize kalmayacaktır. 20 Kasım sonrası bildirimler kabul edilmeyecek ve yer ayrılmayacaktır.