17 mayıs 2015 pazar günü saat 08:00 de Lefkoşa Fuar alanı önünde toplanıp otobüslerle yürüyüş alanına gidiyoruz." /> 17 mayıs 2015 pazar günü saat 08:00 de Lefkoşa Fuar alanı önünde toplanıp otobüslerle yürüyüş alanına gidiyoruz." /> 17 mayıs 2015 pazar günü saat 08:00 de Lefkoşa Fuar alanı önünde toplanıp otobüslerle yürüyüş alanına gidiyoruz." />
    • 12 Mayıs 2015 08:45

"SAĞLIK İÇİN ADIM AT" 1.BAHAR YÜRÜYÜŞÜ

pics/pics_duyuru/DYR_14071/48ff8b381b19d7b6fefa80f9f2b812a8.jpg

13 Kurum ve sivil toplum örgütü; "yürüyüşün" tüm toplumun sağlığı için önemli olduğunun altını çizip dikkat çekiyor. Yürüyüşe Herkes davetlidir.

Program : 17 Mayıs Pazar

Saat 08:00 Lefkoşa Fuar alanı önünde buluşma. Otobüslere binilmesi.
    Saat 08:30 Yürüyüş yerine hareket
    Saat 09:00 Yürüyüşün başlaması
    Saat 11:00 St. Hilarion önünde otobüslere binilmesi ve geri dönüş
    Saat 11.30 Lefkoşa Fuar alanında otobüslerden inilmesi.

Fuar alanında katılımcılardan makbuz karşılığı 15 TL katılım bağışı alınacaktır.

Yaşlı diyabetlilerin de katılabilecekleri düşünülerek onların yaşam şekline uygun bir güzergâh düşünülmüş ve planlanmıştır.
    o Yürüyüş St. Hilarion kalesi önüne 6 km. uzaklıktan başlayacak ve aşağıya doğru olacaktır.
    o Yürüyenlerin arkasından ambulans ve otobüs gelecek. Yolda yürüyemeyecek duruma gelen olursa otobüsle dönme imkânı olacak.
    o Yol boyunca 3 noktada portatif tuvalet kurulacak.
    o Yürüyüş başlangıcında katılımcılara şapka, ara öğün olarak kullanılmak üzere amacımıza uygun yiyecekler, süt veya ayran ve su ikram edilecektir.

Katılımcıların uygun kıyafet ve ayakkabılar giymelerini ve özellikle de fotoğraf makinelerini yanlarına almalarını anımsatmak istiyoruz.

İmzalar:
    1. KKTC Sağlık Bakanlığı